Om Pamek AB

Jour 24/7

Kostnadsfri offert

Lång erfarenhet

Täcker hela skåne

Pamek AB

– Din VVS installatör

Pamek AB är ett väletablerat företag beläget i Staffanstorp. Vi är ett auktoriserat företag med över 20 år i branschen. Självklart innehar vi Säker vatten.

Vi utgår från Staffanstorp men hela Skåne tillhör vårt arbetsområde.

Från början var vi ett litet företag med få anställda men har under de senaste åren utvecklat vår verksamhet så att vi idag har flera duktiga montörer med bred kompetens. Vi vill fortsätta växa och är alltid nyfikna på nya projekt och utmaningar.

Idag har vi flera samarbetspartners inom bygg och service. Det betyder att vi kan erbjuda våra kunder flera olika tjänster med oss som totalentreprenör. Du som kund får då endast en kontakt och slipper planera och organisera flera hantverkare från olika företag.

Vår ambition är att ge alla våra kunder, både gamla och nya, ett personligt bemötande samt snabb återkoppling och service. Vi strävar alltid efter nöjda kunder och därför är alltid era önskemål i fokus.

Marknaden behöver duktiga och utbildade montörer och därför tar vi ofta emot praktikanter. Vi är måna om att de ska få så många erfarenheter av arbetslivet som det går. Vår stävan är att alltid ha minst en lärling i vårt team för att fortsätta ge dem en möjlighet till utbildning och certifiering.

Jour 24/7

Vi har jour för akuta ärenden alla dagar, året om. Vi kör i hela Skåne och har som mål att vara på plats inom 1 timme.

Dagjour 07:00-16:00
Kvälls- och helgjour 16:00-07:00

Ring oss på 046-540 34 00 eller kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär

Våra samarbetspartners