Våra tjänster

Jour 24/7

Kostnadsfri offert

Lång erfarenhet

Täcker hela skåne

/*scroll-padding, mobilt*//* @media screen and (max-width: 980px) { .anchor-adjust { display: block; position: relative; top: -80px; visibility: hidden!important; }}*/ /*scroll-padding, desktopt*//* @media screen and (min-width: 979px) { .anchor-adjust { display: block; position: relative; top: -30px; visibility: hidden!important; }}*/

Service

Servicearbete är vårt huvudspår oavsett om det gäller lite mindre installationer som en ny blandare eller lite större som installation av en ny värmeanläggning. Vi kan även hjälpa dig med lagning av läckage på värme-, tappvatten- och avloppsrör.

Entreprenader

Vi är ett företag som utför både total-, utförande- och generalentreprenader. Vi utför stambyte i flerbostadshus samt mindre nyproduktioner.

Värmeanläggning

Pamek AB har en gedigen erfarenhet av arbete med värmeanläggningar. Idag väljer många kunder att byta ut sitt gamla värmesystem för att energieffektivisera och samtidigt spara pengar.

Sedan juli 2023 kan du söka bidrag för materialkostnaden vid nyinstallation hos Boverket.se.

Vår strävan är att kunna erbjuda service till dig som kund inom 24 timmar.

Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert idag!

Jour 24/7

Vi har jour för akuta ärenden alla dagar, året om. Vi kör i hela Skåne och har som mål att vara på plats inom 1 timme.

Dagjour 07:00-16:00
Kvälls- och helgjour 16:00-07:00

Ring oss på 046-540 34 00 eller kontakta oss via mail eller vårt kontaktformulär

Entreprenad

Vi är ett företag som utför både total-, utförande- och generalentreprenader. Våra erfarenheter och kompetens sträcker sig över både nyproduktion, ombyggnationer och reparationer.

Idag arbetar vi mycket med badrumsrenoveringar i samarbete med vårt dotterbolag Gunnarssons Kakel AB. Vår personal erbjuder ett personligt möte för att lyssna in era önskemål och sedan tillsammans kommer ni fram till en plan för just ert projekt. Under hela projektet finns en kontaktperson för att du ska känna dig trygg och vara säker på att det blir som du önskar.

Nyproduktion

Våra erfarna montörer ser till att din nyproduktion blir precis som du önskar. Vi har flera års erfarenhet av arbete med färdiga handlingar.

Stambyte

Pamek AB utför både större och mindre stambyten. Oavsett storlek på stambytet är det ett stort ingrepp som kräver stor kunskap. Med vår kompetens kan du känna dig trygg att det blir gjort på rätt sätt.

Rörinstallation

Vi utför installationer både på värme, vatten och avlopp, mindre eller större arbete.